Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@22:18:58 GMT

ارتباط علم با صنعت در خراسان جنوبی ضعیف است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۵۰۱۹

ارتباط علم با صنعت در خراسان جنوبی ضعیف است

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند از عدم همکاری واحدهای تولیدی استان با این دانشکده برای تولید محصولات مورد نیاز،گفت: چنانچه صنعت برای کارهای مختلف خود به سمت دانشگاه بیاید قطعا جواب خوبی خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، « معصومه اطمینان» ظهر امروز(24 خرداد) در نشست خبری با اشاره به اینکه آموزشکده سپیده کاشانی بیرجند 15 رشته فعال دارد، گفت: بیشتر رشته های این دانشکده در زمینه هنر و کارهای هنری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه گرافیک، انیمیشن، طراحی و دوخت لباس، فرش بافی، معماری هنری، حسابداری مالی، حسابرسی، بازرگانی، تربیت کودک و مدیریت خانواده، کامپیوتر و تربیت بدنی از جمله رشته های فعال در آموزشکده سپیده کاشانی بیرجند است، گفت: رشته های ارتباط تصویری، فرش دستبافت، حسابداری و تکنولوژی طراحی و دوخت لباس، معماری و نرم افزار از جمله رشته های کارشناسی این دانشکده است.

 

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بیرجند در ادامه به توانمندی دانشجویان این دانشکده در رشته های مختلف به خصوص طراحی و دوخت اشاره کرد و گفت: در همین ایام کرونایی، 15 تن از دانشجویان این دانشکده با کمک چهار تن از اساتید خود توانستند 20 هزار ماسک بیمارستانی تولید کنند.

 

اطمینان با بیان اینکه خیلی از کارخانه ها و واحدهای تولیدی استان برای طراحی کارت های تبلیغاتی خود به بخش خصوصی در خارج استان مراجعه می کنند، گفت: دانشجویان این آموزشکده آمادگی دارد تا با کمترین قیمت، بهترین کار را برای این مجموعه ها طراحی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی کارخانه ها مانند کویر تایر در بخش مناقصه دوخت لباس آنها هم شرکت کردیم که متاسفانه با وجود قیمت پایینی که ارائه شد، استقبال نکردند، اظهارداشت: هنوز مجموعه های دولتی و خصوصی به توانمندی دانشجویان استان اعتماد ندارند و این یک آسیب است.

 

 

 

پایان پیام/404

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارتباط صنعت با دانشگاه کارگاه تولید ماسک دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • آغاز تبلیغات انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس